Janitsjarorkester har fått med kjendiser på nyttårskonsert

Orkestret øvde i Asbjørn Kloster onsdag og er klare for Ælvespeilet søndag.

Orkestret øvde i Asbjørn Kloster onsdag og er klare for Ælvespeilet søndag. Foto:

Av

NRK-programleder Martin Giæver, Aleksander Walmann og Frøydis Grorud er med når Porsgrunn Janitsjarorkester spiller nyttårskonsert.

DEL

– Porsgrunn Janitsjarorkester inviterer til Nyttårskonsert i Ælvespeilet 7. januar. Det er den 21. nyttårskonserten i rekken, og tradisjonen tro, har vi invitert prominente gjester, forteller Ane Sætha i janitsjarorkesteret.

Norsk GP-vinner og Stjernekamp-deltaker Aleksander Walmann stiller, Frøydis Grorud, mest kjent fra Beat for Beat-bandet er med, og NRKs Martin Giæver er konferansier.

– Aleksander Walmann har vist seg å være en allsidig type, og korpset gleder seg til å spille med han. Frøydis Grorud er en travel dame og vi er glad for at hun endelig har mulighet til å være med. Det er en utfordring å finne musikk som passer både solist, korps og publikum, men musikkomiteen og dirigent Geir Sundbø finner alltid spennende stykker. Det blir både folkemusikk inspirert, swingrytmer, filmmusikk og musikalmusikk. Noen stykker er selvfølgelig selvskrevne på en nyttårskonsert, man kommer ikke utenom Champagnegalopp. Nyttårskonserten er et av orkestrets musikalske høydepunkt, sier Sætha.

Artikkeltags